Perronnekesfeest

Lions Club Antwerpen Moerland organiseerde op vrijdag 1 juni 2018 en zaterdag 2 juni 2018 opnieuw het Perronnekesfeest. Dit evenement vond plaats op de unieke locatie van Perron Noord in Brasschaat.

Het programma bestond uit:

VRIJDAG 1/6 17U-23U: APERRO@PERRON met drinks - food - dj

NIEUW! ZATERDAG 2/6 8U: RALLY@PERRON zie https://www.perronnekesrally.be

11U-17U: FAMILIE-HAPPENING met kinderanimatie - optreden van ... - drinks - food

ZATERDAG 2/6 VANAF 19U: NIGHT & DANCE@PERRON met drinks - food - Coverband Morenko - dj

Dit evenement maakt deel uit van onze fundraisingactiviteiten. Naast het Perronnekesfeest organiseert onze club jaarlijks een golftornooi, een kledingslag en sinds dit jaar ook een olijfolieverkoop. De opbrengst gaat integraal naar diverse goede doelen.
In juni 2017 konden wij 22.000 euro schenken aan o.a. Coda, Moeders voor Moeders en Zorgboerderij Meander (therapeutisch paardrijden).

Dit jaar koppelden wij op 2 juni onze traditionele Lentenamiddag aan het Perronnekesfeest. Deze activiteit bieden wij gratis aan en is gericht naar alle personen met een beperking die weerom zullen genieten van een optreden van Sam Gooris. Dit was weer een succes met >160 aanwezigen.

Dit event kan plaatsvinden dankzij onze talrijke sponsors.

Sfeerbeelden van vorige editie hiernaast.

Perronnekescomité

Lions Club Antwerpen Moerland

Met dank aan onze sponsors: